Soutěž o 4 volné vstupenky na Open Air Festival v Panenském Týnci!

Soutěž o 4 volné vstupenky na Open Air Festival v Panenském Týnci!

Open Air Festival bude i v roce 2011 odpovídat na nejčastější přání českého festivalového publika. 11. – 13. srpna 2011 se v Panenském Týnci můžeme těšit na Chemical Brothers, kteří do České republiky přijedou představit novou desku. Sekundovat jim bude další britská legenda, kapela Leftfield. Černým koněm festivalu je belgická formace Goose, která vás rozhodně nenechá jen pokyvovat hlavou. Kytarová sobota pak přinese duo amerických kapel Interpol a Good Charlotte. Show svých oblíbenců si vychutnají i fanoušci českých kapel jako Kryštof, J.A.R., Skyline a dalších. Ti a mnozí další vystoupí na celkem devíti hudebních pódiích. Zvučná jména ze zahraničí i z domácí scény ještě budou na programu přibývat, a to až do konce července.
Mimo hudbu se může celá rodina pobavit sportovními aktivitami, divadly, workshopy nebo atrakcemi pro děti. To vše s možností nákupu vstupenek v rámci včasného předprodeje s výhodnou cenou 1090 korun v síti TicketPro. Členové Klubu O2 Extra se mohou také letos těšit na akci 1+1 vstupenka zdarma. V přepočtu je tedy třídenní zábava vyjde na pouhých 545 korun. Do Panenského Týnce tedy může vyrazit celá rodina bez obav o svůj rozpočet.
Nyní máte jedinečnou možnost dostat se do Panenského Týnce zadarmo!

 

Datum ukončení soutěže: 11.7.2011

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace