Konopný olej pro pleť bez chybičky

Konopný olej pro pleť bez chybičky

Krásná a zdravá pokožka, obzvlášť pak ta citlivá, je výsledkem kvalitní a cílené péče. Ta však není vždy ani při sebevětším úsilí snadná, jelikož citlivá pleť reaguje na sebemenší podráždění či změny. A to velmi nepříjemnými projevy, jako jsou svědění, zarudnutí, ekzém. Ten se v některých případech může vyvinout až jako atopický. Proto je vhodné vsadit na kvalitní a osvědčenou péči vycházející z přírody a prověřenou staletími. Tu nabízí konopný olej! Konopný olej zvyšuje obsah ceramidů v pokožce, a tím zvyšuje její přirozenou bariérovou funkci. Zaručuje i té nejcitlivější pokožce maximální péči v podobě regenerace a hydratace. Dokáže tlumit projevy aknózní pleti, lupénky či atopického ekzému.

Ale kde konopný olej hledat a jak ho použít? Pomocnou ruku přináší přírodní kosmetika. My doporučujeme konkrétně přírodní konopnou kosmetiku TOPVET, jejíž základ tvoří
za studena lisovaný konopný olej. Je rozdělena do tří kosmetických řad, a tak nabízí široký výběr produktů pro konkrétní potřeby: pleťovou kosmetiku, masážní a koupelové oleje, tělová mléka a masti, vlasové přípravky. V řadě therapeutic je konopný olej obohacen o rakytníkový a rašelinový extrakt, a tak produkty této řady pomáhají díky svému složení tlumit artrotické a revmatické kloubní projevy a obtíže spojené s křečovými žilami, upravovat tonus cév a zesilovat elastickou vrstvu cév.

Šance pro Vás!
Soutěžte o 3 balíčky přírodní konopné kosmetiky TOPVET z řady regenerace. V balíčku naleznete přípravky pro každodenní péči o vaši pleť: konopné pleťové čisticí tonikum, konopné pleťové čisticí mléko, konopný pleťový krém a oční gel.

 

Datum ukončení soutěže: 6.3.2011

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace