SOUTĚŽ o meruňkovou kosmetiku k letní péči o pokožku - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ o meruňkovou kosmetiku k letní péči o pokožku - www.zenyprozeny.cz

Vyhrajte osvěžující meruňkovou kosmetiku Manufaktura která je inspirovaná příznivými účinky meruněk a využívá blahodárného meruňkového oleje výtažku z dužiny či přírodního peelingu z pecek k dokonalé péči o vaší pokožku. Meruňka je pro nás symbolem českého léta plná slunce zdraví a vzpomínek na dětství. Na jižní Moravě ji najdeme téměř na každé zahrádce. Meruňkový olej preventivně působí proti stárnutí pokožky napomáhá při léčbě různých kožních nemocí akné a ekzémů. Zklidňuje sluncem namáhanou pokožku po opalování. Výtažek z meruňkové dužiny dodává pokožce potřebnou hydrataci. Kosmetika je doprovázena svěží jiskrnou ovocnou vůní kterou si zamilujete doma i na cestách.
Každý z pěti výherců získá balíček meruňkové kosmetiky Pečující sprchový a koupelový olej s panthenolem a meruňkovým a mandlovým olejem Meruňkový olej lisovaný za studena k péči o pleť vlasy a pokožku a Samoopalovací pleťový & tělový fluid s meruňkovým olejem a beta-glukanem v hodnotě 889 Kč.

 

Datum ukončení soutěže: 22.7.2018

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace