SOUTĚŽ o knihu Přírodní superjídlo pro děti a batolata - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Přírodní superjídlo pro děti a batolata - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 3. 7. 3. 8. 2018

Zajistěte svému dítěti co možná nejlepší start do života že mu poskytnete stravu bohatou na nepostradatelné živiny kterou navíc velmi rychle a snadno připravíte.

Shazi Visram zakladatelka a generální ředitelka společnosti Happy Family Organics jedné z nejrychleji rostoucích firem vyrábějící biopotravin v USA a Cricker Azima zakladatelka a generální ředitelka The Creative Kitchen vám nabízejí více než 70 osvědčených receptů výhradně přírodních ingrediencí.

Recepty jsou určené pro děti od 4 měsíců do 3 let. Recepty pro kojence 412 měsíců zahrnují jednoduchá rostlinná a ovocná pyré včetně špenátového mangového nebo pyré s quinoou nebo semínky chia. Recepty pro batolata 13 roky zahrnují třeba avokádovou a kuřecí celozrnnou pizzu; rizoto ze třech druhů fazolí; pečeného lososa s hráškem a rýžovými kuličkami a mnoho dalších dobrot.

Nechybí ani tipy na zdravé smoothies a dezerty.

Chcete-li vyhrát knihu Přírodní superjídlo pro děti a batolata Knihy Omega odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 3.8.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace