SOUTĚŽ o knihu U2 - minulost přítomnost budoucnost - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu U2 - minulost přítomnost budoucnost - www.chrudimka.cz

Rocková kapela. To jsou prostě U2. Nic víc nic míň. To je však řečeno trochu zjednodušeně. Jejich cesta ke slávě byla mnohem složitější. Nejlepší a nejslavnější alba jsou skvělá a fantasticky propracovaná. K posluchačům promlouvají moderním jazykem neztrácejí však příklon k tradičním postupům a zároveň oslovují i budoucnost.

Jejich živé koncerty překypující originálními prvky novátorstvím a neotřelostí vše dokonale zastřešují. Příběh této kapely která vznikla v roce 1976 v Dublinu coby punková formace je vzrušující a romantický zároveň. Je to vyprávění o čtyřech mladících kteří se stali mistry ve svém oboru kteří snili o tom že promění hudbu k obrazu svému přispějí svým dílem k lepšímu světu svou hudbou osloví miliony lidí a stanou se svědky její zářné budoucnosti.

Kniha kterou držíte v ruce vám s pomocí bohaté fotografické přílohy a popisu důležitých milníků a událostí z historie této hudební formace tento příběh přináší. Obsahuje vybrané citace z rozhovorů se členy kapely informace o turné která podnikli a ze života kapely neopomíjí nic důležitého. Fascinující hudební sága která trvá již více než 40 let a jejíž rozuzlení se nedá předem odhadnout vás rozhodně zaujme.

Musíme si vysnít svět ve kterém chceme žít. A to není vůbec jednoduché. Bono

Chcete-li vyhrát hudební knihu U2 - minulost přítomnost budoucnost odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.1.2018

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace