SOUTĚŽ o rodinnou hru EMPATIA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru EMPATIA - www.chrudimka.cz

Původní česká hra

Empatia je pohodová hra k rodinnému krbu která obsahuje krásně zpracované autorské obrazy na motivy přírody ročních období mystiky a starobylých příběhů.

Rodinná desková hra Empatia je určená těm hráčům pro které hlavním smyslem hry není pokořit své protihráče ale užít si s nimi dobré chvíle. Je to hra o vzájemném odhadu a znalosti povahy druhých lidí.

Empatia obsahuje 2 herní varianty - zatímco v jedné hrají hráči proti sobě ve druhé musí spolupracovat a pokusit se získat co nejvíce bodů. Empatia je původní česká hra ilustrovaná populární výtvarnicí Marií Brožovou.

Hra Empatia obsahuje: 68 obrázkových karet sadu tipovacích karet po 12 kartách 7 figurek delfínů oboustranný herní plán 6 sad tipovacích karet po 6 kartách 3 drahokamy a pravidla.

Chcete-li vyhrát rodinnou hru EMPATIA od ALBI odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 28.12.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace