SOUTĚŽ o knihu MOŘEPLAVEC - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu MOŘEPLAVEC - www.chrudimka.cz

Od autorky dechberoucích bestsellerů Cizinka a Vážka v jantaru přichází třetí pokračování této mimořádné ságy.

K vášnivému setkání Claire s Randallem došlo již dávno. Před dvaceti lety cestovala Claire zpět v čase do 18. století a do náruče galantního Skota jménem Jamie Fraser. Pak se vrátila do svého století aby porodila jeho dítě. Věřila že v tragické bitvě u Cullodenu zahynul. Přesto na něj nikdy nezapomněla A její tělo po něm ve snech stále touží.Pak Claire zjistí že Jamie přežil. Vrací se k němu a je odhodlaná zůstat s ním v jeho době. Claire si musí zvolit svůj osud a najít odvahu čelit vášni a bolesti které ji čekají. A také životu nebezpečným intrikám rozpoutaným v rozděleném Skotsku. Čeká ji nebezpečná cesta do neznáma která navždy zpečetí nebo definitivně zničí jejich lásku.

NEBEZPEČNÁ CESTA DO NEZNÁMAKTERÁ NAVŽDY ZPEČETÍ
NEBO DEFINITIVNĚ ZNIČÍ LÁSKU JAMIEHO A CLAIRE

MOŘEPLAVEC JE ÚŽASNÁ ČETBA. Neobvyklá směs romantiky napětí a historie... Jestli tento obrovský svazek zvládnete odložit před úsvitem jste z tvrdšího materiálu než já.
Arizona Tribune

STRHUJÍCÍ... ODVÁŽNÉ... VZRUŠUJÍCÍ... Gabaldon mistrovsky splétá vlny... záblesky... přechází různá časová období aniž by její příběh ztrácel na přehlednosti.
Locus

Chcete-li vyhrát knihu MOŘEPLAVEC odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 10.12.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace