SOUTĚŽ o autobiografii zpěvačky skupiny ROXETTE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o autobiografii zpěvačky skupiny ROXETTE - www.chrudimka.cz

Autobiografie zpěvačky skupiny ROXETTE

Chci vám vyprávět jaké to je když člověka zasáhne osud tak jako zasáhl mě.

Jako zpěvačka kapely Roxette dobyla Marie Fredriksson pódia celého světa a po dětství poznamenaném chudobou zažila kterak se pohádka stává skutečností. Všechen úspěch však ztratil svůj smysl když se dozvěděla diagnózu: smrtelný nádor na mozku. Životní priority se v ten okamžik zcela změnily.

Rakovinu porazila přesto se však Marie již více než patnáct let potýká s jejími následky které ji nakonec donutily se s pódiem nadobro rozloučit.

Listen to my heart je příběhem velké lásky smutku ohromného úspěchu a vítězství nad osudem ? díky lásce k životu.

Chci vám říct jen to důležité.Žádné kudrlinky. Prostě tak jak to doopravdy bylo.

Z Marie vyzařuje zvláštní moudrost a má jistý nádech tajemna. Jako by zažila věci které není možné vyjádřit slovy. Věci z nichž se člověku zatočí hlava dlouhé cesty po světě i svém vlastním nitru do nejhlubší temnoty a znovu vstříc světlu kilometr za kilometrem.

Jen co mi Marie pohlédne do očí okamžitě pochopím jak vážně míní své přání. Že svým příběhem sleduje skutečný cíl pro sebe i pro druhé.

Mezery v jejích vzpomínkách představují jeden z důsledků nádoru na mozku. Jedna po druhé se však zapomenuté události vracejí a nyní nadešla chvíle aby z nich zpátky složila příběh vlastního života.

To ale nebylo jediným důvodem pro napsání této knihy. Přeji si aby se o tom lidé dozvěděli říká rozhodně.

Chcete-li vyhrát autobiografii zpěvačky skupiny ROXETTE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 25.11.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace