SOUTĚŽ o kouzelné MAGNETICKÉ ČÍSLICE a PÍSMENKA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kouzelné MAGNETICKÉ ČÍSLICE a PÍSMENKA - www.chrudimka.cz

Magnetická písmenka Alexander se dají připevnit na lednici pračku myčku školní tabuli nebo jakýkoliv jiný kovový povrch - dokonce i radiátor topení!

V balení najdete celkem 100 dílků s písmenky s jejichž pomocí si děti mohou poskládat libovolné text i věty a mohou se učit i hrát si zároveň. Dají se připevnit na školní tabuli lednici nebo jiný kovový povrch.

Balení obsahuje české i slovenské znaky abecedy.

Magnetické číslice Alexander se dají se připevnit na lednici pračku myčkuškolní tabuli nebo jakýkoliv jiný kovový povrch. V balení najdete 100 dílků číslic a znaků s jejich pomocí se děti mohou učit i hrát si zároveň.

Magnetická čísla Alexander se dají připevnit na lednici pračku myčku školní tabuli nebo jakýkoliv jiný kovový povrch - dokonce i radiátor topení!
Balení obsahuje 60 ks číslic a 40 ks různých matematických operací ze kterých vykouzlíte všechny možné kombinace příkladů jako je násobení dělení sčítání i odčítání.

Chcete-li vyhrát kouzelné MAGNETICKÉ ČÍSLICE a PÍSMENKA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 25.6.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace