SOUTĚŽ o milostný román CAROL - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o milostný román CAROL - www.chrudimka.cz

Psychologické drama CAROL syrový a současně romantický příběh jehož postavy hledají na morálně spletitých cestách pravdivý obraz sebe samých je výjimečným dílem v němž Patricie Highsmithová osvědčila vynikající vypravěčské umění. Od prvních stránek se nad románem vznáší atmosféra nezadržitelného směřování k zatím neznámému cíli dychtivosti a prapůvodní energie s níž si obě hlavní postavy posedle zahrávají s osudem a připravují si tak téměř nesnesitelnou úzkost a napětí. Smysl cesty po které se vydaly lze rozpoznat až při pohledu zpět proti proudu času není to kniha je to život sám.

Mistrovský milostný román CAROL patří k vrcholům americké i světové literatury a je jmenován mezi nejvlivnějšími knihami 20. století. Podle románu natočil režisér Todd Haynes stejnojmenný film který byl uváděn mezi nejvážnějšími kandidáty na cenu Oscar za rok 2015.

Chcete-li vyhrát milostný román CAROL odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 11.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace