SOUTĚŽ O RŮŽOVÝ SODASTREAM - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O RŮŽOVÝ SODASTREAM - www.mezizenami.cz

Ještě nedávno dominoval českým kuchyním zejména nerez a chrom maximálně kombinovaný s bílou či černou. Dnešní domácnosti si opět žádají barvy.

Není přitom třeba měnit kuchyňskou linku ani objednávat malíře. Jemné pastelové odstíny kuchyňských pomocníků skvěle osvěží interiér a vám dodají pozitivní energii do chladných dnů.

Zima v barvách květů a ovoce
Na aktuální trendy reaguje i společnost SodaStream která na český trh uvedla exkluzivní limitovanou edici nejoblíbenějšího modelu domácího výrobníku perlivé vody SodaStream JET v 9 nových barvách. Nadčasovou bílou v této edici doplňují jemné pastelové tóny květin a ovoce - pampelišková žlutá limetková mátově zelená pomněnkově modrá šeříkově fialová růžová broskvová a korálově červená.

Součástí balení je i plastová láhev a bombička pro přípravu 80 litrů perlivé vody. Po jejím spotřebování ji můžete vyměnit za novou v kterémkoliv z 1600 výměnných míst po celé České republice. S výrobníkem SodaStream tak můžete ušetřit přírodu od stovek kilogramů plastových lahví a plechovek a svůj rozpočet od zbytečných výdajů příprava 1 litru vás vyjde na 257 Kč.


Kombinujte!
SodaStream se při vyvíjení nové pastelové edice spojil se značkou Sencor která nabízí identické barvy ze své nové pastelové kolekce malých domácích spotřebičů. Svůj zbrusu nový výrobník perlivé vody si tak můžete doplnit tyčovým mixérem toasterem nebo třeba kuchyňským robotem ve stejném barevném odstínu.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.sodastream.cz.
Jeden z vás může vyhrát SodaStream Jet v růžové barvě.

 

Datum ukončení soutěže: 7.2.2016

Kategorie: Bílá technika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace