SOUTĚŽ O STAVEBNICI CIHLIČKY PRO DĚTIČKY - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O STAVEBNICI CIHLIČKY PRO DĚTIČKY - www.mezizenami.cz

Vánoce se pomalu blíží a je nejvyšší čas začít shánět vánoční dárky. Nedávno jsme vám přinesli tip na Stavebnici cihličky pro dětičky.Nyní si můžete o ně zasoutěžit.

Stavebnici Cihličky pro dětičky nejvíce využijí děti od 3 do 6 let. Děti totiž milují stavění a boření velkých kostek protože jim umožňuje realizovat jejich sny ve velkém světě. Nejvíce využití najdou cihličky ve stavění bunkrů pevností hradů a domečků kde děti přirozeně nalézají soukromí. Z cihliček se dají vytvořit i stolky lavičky židličky kuchyňská linka prodejní stánek nebo velmi oblíbená česká pec a široká pec na pizzu. Oblíbené jsou i stáje a ohrádky pro zvířátka garáže věže a mosty. Při stavbě děti rychle rozvíjí hrubou motoriku a prostorovou orientaci. V kolektivu stavebnice zapojí do hry více dětí a učí je spolupráci řešení konfliktů a dohodě při vytváření společného díla.

Kromě staveb je možné cihličky využít v pohybových aktivitách - sestavit z nich balanční dráhu překážky prolézací brány a tunely bludiště mantinely nebo branky na fotbal či hokej. Děti je mohou přemisťovat běhat mezi nimi podávat si je hrát škatulata a spoustu dalších her. Překvapující je využití jako hudební nástroj - bubínek do kterého děti rytmicky bubnují dlaněmi. Cihličky se dají v suchém období používat i venku na zahradě kde objevíte další možnosti - především dráhy a slalomy pro kola nebo odrážedla a rozmanité překážky pro pohybové hry.

Možností je skutečně hodně proto ve spolupráci se zkušeným pedagogem z mateřské školy vznikla metodika prohru předškolních dětí se stavebnicí Cihličky pro dětičky která obsahuje přes 30 základních tipů jak si s cihličkami hrát a rozvíjet dětský potenciál. Je to názorný návod pro učitele a rodiče s popisy staveb a činností doplněných fotografiemi. Tento dokument je volně ke stažení na oficiálních webových stránkách cihliček.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.cihlicky-pro-deticky.cz.

Co můžete vyhrát?

1. místo Stavebnice Cihličky pro dětičky
2. místo 50% sleva při nákupu v e-shopu
3. místo 20% sleva při nákupu v e-shopu

Pokud si během soutěže stavebnici zakoupíte a poté vyhrajete jednu z cen na www.mezizenami.cz bude Vám odpovídající finanční částka vrácena!

Soutěž probíhá od 29. listopadu do 13. prosince 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 13.12.2015

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace