S úsměvem se ženy i muži loví mnohem lépe - g.cz/s-usmevem-se-zeny-i-muzi-lovi-mnohem-lepe

S úsměvem se ženy i muži loví mnohem lépe - g.cz/s-usmevem-se-zeny-i-muzi-lovi-mnohem-lepe

Blíží se období firemních mejdanů vánočních večírků a novoročních oslav. Čas který si chceme užít ve společnosti přátel ale rádi se seznámíme i s někým novým. S úsměvem se ženy loví mnohem lépe.

Jak dokazuje průzkum který provedla značka Signal krásný úsměv a zdravé zuby naše okolí zaujmou na první pohled. Při přípravě na první schůzku si většina z nás nejprve vyčistí zuby 86 % dotazovaných použije deodorant 81 % a následně se věnuje pečlivému výběru outfitu 79 %. Během setkání pak hodnotíme svěží dech 79 % a čisté a bílé zuby 68 %.
Zářivý úsměv je tak měřítkem naší atraktivity. O stav své ústní dutiny musíme pečovat ale i ze zdravotních důvodů. „Zánět který se může vyskytovat jak v dásních tak v zubech permanentně zatěžuje imunitní systém. Tím se tělo neustále vyčerpává a nutí ho se zánětem bojovat což má vliv na jeho celkovou kondici' říká MUDr. David Kadlec.

Muži jsou z Marsu…
Muži mají specifické potřeby a to i v kosmetice používají jiné antiperspiranty sprchové gely či parfémy než ženy. Proto byla vyvinuta speciální pánská řada zubních past která má výraznější příchutě a také poskytuje větší osvěžení dechu. Na výběr jsou dvě varianty. První z nich pasta Superpure je speciálně navržena pro okamžitý optický efekt vybělení zubů svěží dech a navíc také pro prevenci proti žlutým skvrnám na zubech způsobeným kouřením ale i pitím čaje nebo kávy. Pasta Deep Cool pak kromě výše uvedených vlastností přináší mentolové osvěžení.
Soutěžní otázku najdete na: http://g.cz/s-usmevem-se-zeny-i-muzi-lovi-mnohem-lepe

 

Datum ukončení soutěže: 29.11.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace