VYHRAJTE BĚŽECKÉ DOPLŇKY CRAFT BRILLIANT - www.mezizenami.cz

VYHRAJTE BĚŽECKÉ DOPLŇKY CRAFT BRILLIANT - www.mezizenami.cz

70%. Ne to není sleva. Jde o procento běžců kteří podle neoficiálních odhadů přestávají s příchodem zimního období běhat. Důvod je v podstatě jediný - TMA.
Před námi je několik dlouhých měsíců během kterých si světla aktivně nejspíš užijeme jen o víkendech. No a? Vždyť není problém vyběhnout i do šera a tmy.


Díky výrazné běžecké kolekci Craft Brilliant je to jednoduché a hlavně bezpečné. Právě bezpečnost zaručují zářivé neonové barvy a reflexní plochy které jsou viditelné z 360⁰. Pravděpodobnost že vás někdo za snížené viditelnost přehlédne se velmi snižuje. Pokud své nové oblečení z řady Brilliant provětráte za denního světla třeba o víkendu nemusíte se bát že by vám dělalo ostudu. Veškeré prvky jsou poskládány vkusně do funkčních a líbivých celků přesně jak velí škola švédského designu.

Avšak vzhled není to co dělá produkty Craft tolik oblíbené u široké veřejnosti stejně jako u profesionálních sportovců či dokonce olympioniků. Funkčnost je ta hlavní vlastnost která definuje Craft od jeho počátku. Dalšími dvěma klíčovými vlastnostmi jsou ergonomický střih který zaručuje volnost pohybu a kvalita zpracování.


Kdo má s pocením více zkušeností než profesionální sportovci? Právě proto Craft staví vývoj svých produktů na velmi úzké spolupráci s těmi nejlepšími. Můžeme jmenovat profesionální cyklisty ze stáje Orica GreenEDGE švédský národní tým v běžeckém lyžování nebo českého kajakáře Josefa Dostálu a bikera Ondru Cinka. Z žen to je potom Zuzka Kocumová která v oblečení Craft vyhrála Mistrovství světa 2015 v Spartan Race.


Kompletní kolekci Craft Brilliant a nápovědu najdete na stránkách www.craft.cz.

Za správnou odpověď na soutěžní otázku máme pro 3 z vás nachystány doplňky ze zářivé běžecké kolekce:
1. místo rukavice Craft Brilliant Thermal v hodnotě 590- Kč
2. místo čepice Craft Brilliant v hodnotě 490- Kč
3. místo čelenka Craft Brilliant v hodnotě 450- Kč

Soutěž probíhá od 1. do 15. listopadu 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 15.11.2015

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace