Vyhrajte kurz vaření! - www.vseovareni.cz

Vyhrajte kurz vaření! - www.vseovareni.cz

Kuchařskou školu Chefparade jistě znáte ostatně jsme se s vámi nedávno podělili o zážitky z kurzu vaření francouzské kuchyně. Dnes mají tři z vás šanci vyhrát dárkový poukaz na kurz vaření dle vlastního výběru. Nechte se pozvat týmem Chefparade osobně.



Navštivte kuchařský kurz vaření v Chefparade a naučte se vařit thajská mexická italská francouzská indická jídla nebo sushi nejlépší kuchyně celého světa. Ukážeme vám jak připravit skvělý steak ryby a dary moře nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýni. Vezmeme vás na exkurzi do světa řeckých italských dezertů a jiných dobrot.

V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni stejně jako experti kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.



O co hrajeme

Tři výherci od nás získají:

dárkový poukaz na libovolný kurz vaření pro jednu osobu



Ptáme se

Pro platnou účast v soutěži musíte správně odpovědět na znalostní otázku a co nejpřesněji odpovědět na tipovací otázku.

Ve znalostní části se ptáme:

Na kterém kurzu vaření Chefparade se naučíte vařit Sinh tố xoài Gỏi cuốn Phở bò Bánh xèo Bún chả a Nước chấm? Nápovědu hledejte na stránkách Chefparade.

V tipovací části se ptáme:

Kolik lidí se naší soutěže zúčastní?

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2015

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace