Soutěž o knihu Hned to bude Andílku od Igora Bukovského - www.mezizenami.cz

Soutěž o knihu Hned to bude Andílku od Igora Bukovského - www.mezizenami.cz


„Andílek' je kuchařská kniha plná receptů a praktických rad ze kterých se dozvíte jak dítěti přirozeně vytvořit zdravý vztah k jídlu a zlepšit jídelníček sobě i partnerovi.

Chcete své dítě naučit mít rádo zdravé potraviny? První kapitola vám odhalí jak na to díky fungujícím principům v rodině. Děti které jedí spolu s rodiči jedí mnohem zdravěji.

Zvládnete i odmlouvání při jídle. Je to sice normální fáze vývoje vy se ale dozvíte praktické a vyzkoušené rady abyste s dítětem nemuseli bojovat a přitom jedlo to co zdravě připravíte.

Třetí část vysvětluje co a kdy může vaše dítě začít jíst. Všechna jídla jsou očíslovaná a podle tohoto čísla najdete dále v knize i jeho recept. Všechny recepty mají také ikony které značí časovou nebo finanční nenáročnost recepty bezlepkové nebo vhodné pro alergiky.

Čtvrtá část pak obsahuje recepty na praktické kroužkové vazbě. Ty byly pečlivě vybrané a vyzkoušené rodiči i dětmi. V knize tak najdete jen recepty s pozitivními ohlasy. A abyste mohli vařit v klidu jsou u nich obrázky které si vaše dítě bude vybarvovat zatímco vy chystáte oběd.

Míst pro tvoření je v knize dost na to abyste mohli v kuchyni strávit spoustu příjemných společných chvil. Už vás to také napadá? Až vaše dítě vyroste bude to pro něj krásný vzpomínkový dárek na dětství které samo pomáhalo vyzdobit.



MUDr. Igor Bukovský PhD. je autor řady knih o výživě. Je známým slovenským lékařem který se zabývá zdravou výživou a otázkou jak zhubnout. Sám praktikuje vegetariánský způsob života.



Odpověď najdete v obsahu knihy který je k nahlédnutí na www.grada.cz.

Tři z vás mohou vyhrát knihu Hned to bude Andílku od Igora Bukovského 200 stran cena: 465 Kč vydává GRADA.

Soutěž probíhá od 16. do 30. srpna 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 30.8.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace