Soutěž o lístky na nový film Barbie Odvážná princezna - www.mattel-katalog.cz

Soutěž o lístky na nový film Barbie Odvážná princezna - www.mattel-katalog.cz

Zažij dobrodružství
Připrav se na senzační dobrodružství! Barbie se představí v roli Kary novodobé princezny s úplně všedním životem. Jednoho dne poté co ji políbí kouzelný motýl Kara zjišťuje že má nadpřirozené schopnosti které jí umožňují proměnu v Super Sparkle. Svoji tajnou dvojnici která bojuje proti zločinu vznáší se nad královstvím a je připravena zasáhnout a vyřešit jakoukoliv situaci! Avšak netrvá dlouho a i její žárlivá sestřenice přinutí motýlka k polibku a promění se v Dark Sparkle její sokyni v těle superhrdinky. Jejich rivalita je neúnosná. Zvládnou zapomenout na osobní spory a spolupracovat jako tým jakmile odhalí skutečného nepřítele království? Rozleť se do nečekaných výšek a objev že neexistuje žádná větší síla než pevné přátelství!

Výhry v soutěži
Výhru v soutěži tvoří vždy 2 lístky 1 pro dítě a 1 pro dospělý doprovod zodpovědný za dítě na exkluzivní promítání filmu Barbie Odvážná princezna dále též jako „výhra'.

Výhru získá celkem 50 účastníků soutěže všechny výhry tvoří tedy 100 lístků.

 

Datum ukončení soutěže: 28.2.2015

Kategorie: Pro děti & kočárky & výbava


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace