Prázdninová foto a literární soutěž „Přátelství' - www.veverusak.cz

Prázdninová foto a literární soutěž „Přátelství' - www.veverusak.cz

Máme tu prázdniny a s nimi i čas který trávíme se svými kamarády. Někteří z nás poznají spoustu nových kamarádů třeba na různých táborech nebo naopak v létě utuží své přátelství s kamarády ze školy třeba na příměstských táborech. Prostě přátelství a kamarádství k létu patří. Samozřejmě nemusí jít jen o lidské kamarády přátelství přeci může vzniknout i mezi lidmi a zvířaty.
Pokud se chcete soutěže zúčastnit a vyhrát moc hezké ceny stačí na e-mail redakce zaslat fotografii se svým kamarádem a k ní zaslat nějaké krátké povídání a nebo zaslat sepsaný příběh o svém kamarádovi například co jste společně prožili anebo kde jste se poznali a proč je pro Vás právě tento kamarád tak důležitý.
Tři výherce velké letní soutěže vybere redakce. Jeden získá krásné LEGO Duplo Cirkus na cestách další moc hezkou a napínavou knihu Narozen o půlnoci Dračí znamení a třetí vybraný výherce získá audioknihu Inheritance.
Příspěvky zasílejte na e-mail redakce veverusak@petan.cz do konce prázdnin tedy do posledního srpna. Vyhodnocení proběhne během začátku září.
Výhry do soutěže věnoval Fragment a LEGO Duplo. Moc děkujeme.

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2014

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace