Soutěž o designové nádobí Jamieho Olivera - www.mezizenami.cz

Soutěž o designové nádobí Jamieho Olivera - www.mezizenami.cz

Jamie Oliver klade velký důraz nejen na přípravu jídla z kvalitních surovin ale i na způsob jeho servírování. Jeho jídla na stole nevypadají strojeně ale jsou upravena tak že jim jen těžko odoláte. Aby i vaše pokrmy na talíři ještě více vynikly přináší Jamie Oliver speciální kolekci nádobí Waves.

Na pultech obchodů se začíná objevovat stále více druhů čerstvého ovoce a zeleniny. Sluneční paprsky dodávají potravinám sytou barvu a výraznou šťavnatou chuť. Využijte dostupnosti sezónních potravin jako je chřest nebo jahody protože nyní si na nich nejvíce pochutnáte. Právě barevnosti čerstvých surovin se zahrádky dá vyniknout bílý decentně zdobený jídelní servis od Jamieho Olivera. Kolekce Waves je zároveň originálním designovým doplňkem který se hodí na každý stůl i k jiným kouskům nádobí. Je vysoce odolné a přináší výjimečnou kvalitu takže ho můžete používat denně. Vhodné je do mikrovlnné trouby i myčky nádobí.


Máte chuť zpestřit si své pokrmy něčím novým? Zapojte se do soutěže a vyhrajte několik kousků z kolekce Waves Jamieho Olivera.



Pokud se vám nádobí líbí můžete svoji sbírku rozšířit díky nákupům v prodejnách Albert. Do 29. července zde získáte slevu na kolekci Waves. Za každých utracených 200 Kč dostanete jeden bod a již za čtyři body máte možnost slevu na nádobí uplatnit. Body je potřeba nalepit na speciální sběratelskou kartičku. Máte-li na kartičce nalepených 20 bodů získáváte slevu na sadu talířů Waves. Další informace a úplná pravidla sběratelské kampaně naleznete na www.albert.cz.



Tři z Vás můžete vyhrát hrnek a malý talíř z kolekce Waves.

Soutěž probíhá od 15.do 29. června 2014.

 

Datum ukončení soutěže: 29.6.2014

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace