Soutěž o krásné pohádkové CD - http://veverusak.cz

Soutěž o krásné pohádkové CD - http://veverusak.cz

Chceš získat moc krásné CD Andělské pohádky na dobrou noc? Stačí jen na e-mail redakce zaslat pohádkový obrázek a k němu nějakou kratičkou pohádku na dobrou noc opravdu stačí jen pár řádečků.
Může se jednat o jakýkoliv obrázek k vaší pohádce na dobru noc malovat můžete pastelkami vodovkami prostě čím Vás napadne. Následně obrázek nascenujte nebo vyfoťte a zašlete na provizorní e-mail veverusak@petan.cz. Samotnou pohádku můžete zaslat jakkoliv dlouhou stačí klidně pár řádků.
Nezapomeňte připojit svoje celé jméno a adresu abychom Vám v případě Vaší výhry mohli odměnu zaslat. CD Andělské pohádky na dobrou noc získá jeden výherce kterého z došlých příspěvků vybere redakce. Svá dílka posílejte nejpozději do 15. 12. 2013 25. 12. 2013.
Moderátorka Ivana Gottová v těchto dnech dokončuje neobvyklý dárek pro všechny děti - načetla knížku Andělské pohádky…V pohádkách jsou princové princezny ale i normální děti zažívající podivuhodné příběhy jež může přesto prožít každý z malých posluchačů. Těm všem pomohou andělé řešící s hrdiny spletité a nebezpečné situace v jejich životech.

 

Datum ukončení soutěže: 25.12.2013

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace