Král pexesa - www.veverusak.cz

Král pexesa - www.veverusak.cz

Jednou z novinek které jsme přichystali pro naše čtenáře je i stará známá a velmi oblíbená hra pexeso.
O co v Královi pexesa půjde?
Jak jsme již psali výše na Veverušákovi je k dispozici našim čtenářům nová hra. A v pexesu jde samozřejmě o rychlost a o to kdo má nejlepší paměť a posbírá nejvíce dvojic. Pokud se chcete soutěž na Veverušákovi o Krále pexesa zúčastnit stačí jen když si vezmete nejtěžší pexeso tedy to velké 6x6 a prostě si ho jen zahrajete! Ano je to tak stačí jen si pexeso sám zahrát a co nejrychleji posbírat všechny dvojice. Výsledkem vaší hry bude nějaký časový údaj a ten právě bude velmi důležitý.
A jak na to?
Až hru dohrajete a pokud se Vám bude líbit časový výsledek uděláte printscreen dané stránky na které bude vidět časový údaj. Pokud nevíte jak na to poproste někoho dospělého ve vašem okolí nebo to můžete také zkusit sami určitě to zvládnete. Mějte otevřenou stránku s pexesem a výsledky a zmáčkněte tlačítko Ctrl a PrtSc nachází se v horní řadě vpravo tímto se udělá snímek obrazovky. Pak si otevřete třeba malování a nebo word a zmáčkněte tlačítko Ctrl a V vložit. Tímto se snímek vloží a pak už stačí soubor jen uložit a odeslat jej na provizorní e-mail veverusak@petan.cz. Samozřejmě nezapomeňte připojit svoje celé jméno a adresu pro odeslání výhry případně přezdívku kterou budete chtít uveřejnit v žebříčku soutěžících a to nejpozději do 30.11.2013 ☺.
Kdo a co vyhraje?
Výherce bude ten jehož časový limit bude nejnižší to znamená že našel počet všech dvojic nejrychleji. Pokud se náhodou stane že vítězný nejnižší čas se objeví vícekrát vyhraje ten kdo zaslal svůj e-mail dříve. A o co se hraje? O moc hezké dětské hodinky s motivem Cars - McQueena. Po skončení soutěže bude u soutěže vložen žebříček se všemi časy.
Tak příjemnou zábavu a hezké pexesování ☺

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2013

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace