Soutěž: Vyhrajte s vyhledávačem hotelů HotelsCombined.cz černý iPad Mini!

Soutěž: Vyhrajte s vyhledávačem hotelů HotelsCombined.cz černý iPad Mini!

Nadělte si pod stromeček designový tablet - černý iPad® Mini 7.9' Wifi s 32GB pamětí což je hlavní výhra v soutěži kterou pořádá unikátní vyhledávač hotelů HotelsCombined.cz ve spolupráci s portálem BydlímeKvalitně.cz.

Jak vyhrát? Je to jednoduché!

HotelCombined.cz je vyhledávač hotelů díky kterému můžete ušetřit až osmdesát procent nákladů na ubytování během vaší dovolené a to díky tomu že srovnává nabídky ze stovek cestovatelských portálů a hledá ty nejlevnější.

Celosvětově HotelCombined.cz generuje zhruba dva miliony nabídek na ubytování a my se vás v naší soutěži ptáme kolik hotelů nabízí v jedné evropské metropoli. Mrkněte na detail soutěže na portálu BydlímeKvalitně.cz a vyberte správnou odpověď.

Na vaše odpovědi čekáme do 24. listopadu 2013 a z těch správných potom vylosujeme jednoho výherce který se může těšit na černý iPad® Mini 7.9' Wifi s 32GB pamětí. Hodně štěstí ve hře!

 

Datum ukončení soutěže: 24.11.2013

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace