Soutěž o prolézačku Bino

Soutěž o prolézačku Bino

Znáte hračky BINO? Značka BINO byla uvedena na trh v roce 1992. Nabízí sortiment dřevěných hraček, reklamních a dárkových předmětů, dětského nábytku a vybavení mateřských školek. Ihned po svém vzniku slavila značka BINO značný úspěch na nejen domácím trhu, ale i ve více než 10-ti dalších evropských zemích.
Motto „Naše děti jsou to nejcennější co máme“ je ústřední filozofií značky BINO. Hračky BINO staví na zárukách, jako jsou kvalita, bezpečnost a zdravotní nezávadnost všech produktů. Veškeré použité materiály podléhají přísné kontrole a stejně jako finální výrobky bez výjimky splňují veškeré předepsané bezpečnostní normy a příslušná nařízení.

Produkty prodávané pod značkou Bino jsou určené především pro pobavení dětí od nejmenších až po první školáky. Vzhledem k tomu, že tento věk je pro vývoj dítěte velmi důležitý, spojuje většina našich hraček faktor zábavy s edukativní funkcí. Řada produktů podporuje rozvoj hrubé nebo jemné mechaniky, další nenásilnou formou hry pomáhají rozvíjet většinu smyslů i rozumové schopnosti.

Více informací a odpověď najdete na www.bino-drevenehracky.cz

Tři z vás můžete vyhrát prolézačku s krtečkem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.10.2013

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace