Soutěž o kuchařské knihy Jiřího Babici

Soutěž o kuchařské knihy Jiřího Babici

Máte rádi báječná jídla, která si sami s chutí uvaříte? A hledáte další nápady, při nichž využijete to, co máte ve spíži a v lednici, a nemusíte shánět žádné zvláštní suroviny ani koření? Pak zalistujte v nejnovější kuchařské knize Jiřího Babici, kterou vydalo nakladatelství Eminent!

Jiřího Babicu určitě znáte z jeho televizní cooking show, která se s úspěchem vysílá už od roku 2008. Možná ale nevíte, že nedávno začal vařit také pro rozhlasový pořad; pokud máte dostatek představivosti, můžete to zkusit. Stejně je však nejpraktičtější mít pěkně po ruce recept v podobě podrobného návodu, jak na to, a pro názornost i barevné fotografie výsledných pokrmů. To vše najdete v prozatím poslední kulinářské knize Jiří Babica na cestách aneb Recepty z celého světa, které zvládnete uvařit i doma.

Na co se můžete těšit?

Na řadu osobních zážitků a více či méně exotických receptů, které Jiří Babica „posbíral“ během více než dvaceti let, kdy projel všechny kontinenty, kromě Antarktidy. Na svých cestách se nechával zaměstnávat v místních restauracích, a to nejlepší, co ochutnal, teď nabízí v knize plné cizokrajných inspirací. A jak je jeho dobrým zvykem, speciality přizpůsobil chuťovým buňkám i stravovacím zvyklostem našinců. Můžete si tak ukuchtit například rakouský Játrový knedlík se zelím, turecké Lilkové placičky, thajské Rolky radosti, africký Kuřecí guláš, argentinské Křupavé brambory s mletým masem a jako sladkou tečku Banány v karamelu původem z Dominikánské republiky.


Více informací o kuchařské knize a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.eminent.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 28.4.2013

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace