Velká fotosoutěž: Staň se celebritou

Velká fotosoutěž: Staň se celebritou

Slávu a červený koberec si užívají celebrity hlavně v Hollywoodu. Nyní máš příležitost stát se celebritou i ty! Soutěž s námi o dárkové poukázky v celkové hodnotě 30 000 Kč a hlavní výhru v podobě profesionálního fotoshootingu v hodnotě 50 000 Kč!
Staň se tváří titulní stránky a fotostory jarního vydání fashion magazínu Arkády Pankrác!

Soutěž bude mít celkem tři kola:
1. kolo - od 26. 2. do 3. 3. 2013
2. kolo - od 5. 3. do 10. 3. 2013
3. kolo - od 12. 3. do 17. 3. 2013

A v čem vlastně soutěž spočívá?
V přízemí obchodního a společenského centra Arkády Pankrác bude umístěna po celou dobu trvání soutěže fotostěna s názvem soutěže. U této fotostěny budou stát 2 figuríny oblečené jako celebrity vybrané pro daný týden. Fotografie těchto celebrit najdete ve facebookové soutěžní aplikaci:
https://apps.facebook.com/stan-se-celebritou/

Vaším úkolem bude se obléci jako celebrita na fotografii, přijít k nám do Arkád a vyfotit se společně s figurínou opačného pohlaví před naší fotostěnou. Pokud jste tedy žena, oblékáte se dle dámské celebrity a fotíte se s figurínou muže a naopak.

Tuto fotografii pak nahrajete v soutěžní aplikaci na Facebooku, nasdílíte ji svým přátelům a budete už jen sbírat hlasy.

 

Datum ukončení soutěže: 17.3.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace