Soutěž o Bioaktivní Duo Slim Plus

Soutěž o Bioaktivní Duo Slim Plus

Pustili jste se letos v lednu zase do hubnutí? Nehubněte bez rozmyslu. Připravte si plán.

Jako první většina z nás omezí příjem potravy. A víte, kolik toho vlastně přes den sníte? Zapisujte si, co a v jakém množství jste slupli. Totéž platí o pitném režimu a neškodí ani poznámky, proč se tak dělo. Během jednoho až dvou týdnů získáte o svých starých stravovacích zvyklostech přehled a můžete je začít pomalu upravovat. Záznamy příjmu potravy jsou neocenitelným pomocníkem. Poznáte-li své jídelní chování a popudy k jídlu, lépe se vám bude pracovat. V neposlední řadě nezapomínejte na posilování motivace - zaznamenávejte si hmotnostní úbytky, měřte si obvody pasu, boků a radujte se z úspěchu. S tím souvisí i odměňování. Tím nemáme na mysli nějakou dobrotu.


Měli byste se i začít hýbat. A kdyby nic jiného, dopřejte si procházku. Při pohybu vyplaví vaše tělo endorfiny – hormony štěstí.

Úprava jídelníčku

V první řadě jezte pravidelně, 4 až 5 porcí denně. Naučte se ráno snídat, vezměte si jídlo do práce, když není čas na oběd, myslete na svačiny. Díky pravidelné stravě pak nebudete mít večer velké návaly hladu. Neorientujte se na jeden druh potravin, jezte vše - samozřejmě s rozumem v hrsti. Kalorických věcí si dejte dvě tři sousta a dost. Je totiž prokázané, že lépe se hubne i s kalorickými bombami, pokud je člověk může alespoň ochutnat, než kdybyste je nadlouho museli vyřadit ze svého jídelníčku a pak jich snědli velkou porci.
Za den byste měli přijmout alespoň 1,2 g bílkovin/kg vaší tělesné hmotnosti/den. Zdrojem bílkovin jsou především maso, ryby, mléčné výrobky, sýry, vejce a luštěniny. Jen pozor, abyste si stále nevybírali jen tučné potraviny.
Dopřávejte si hlavně zeleninu, kdežto ovoce berte do ruky s mírou (2 až 3 kusy denně stačí). Pokud máte rády sladké šťávy, raději si vyrobte domácí ze sezónního ovoce, které budou bez cukru a umělých ochucovadel.
Klidně si tedy dejte i pečivo, avšak omezte jeho počet – jeden rohlík na snídani stačí. Totéž platí i pro další potraviny hrající roli přílohy. Jedna porce rovná se krajíc chleba, kopeček rýže, dva knedlíky.
Pijte hojně vody, případně si uvařte čaj.
Omezte alkohol, uzeniny a sladkosti.



Pomoci Vám můžou i doplňky stravy na podporu hubnutí. Vyzkoušet můžete Bioaktivní Duo Slim Plus®.


Bioaktivní Duo Slim Plus®

Vaši snahu o zeštíhlení nyní může podpořit nový výživový doplněk se šesti účinnými látkami. Bioaktivní Duo Slim Plus®


Žlutá tableta užívaná ráno během snídaně pomáhá snižovat chuť k jídlu, a to díky extraktu ze slupek ovoce Garcinia cambogia. Tableta také obsahuje chrom, který přispívá k udržování normální hladiny cukru v krvi, dále L-karnitin a koenzym Q10.

Později odpoledne nebo navečer se užívají kapsle s CLA a výtažkem ze zeleného čaje, o kterém je známo, že zvyšuje spalování tuků. Díky svému složení spaluje tuky 24 hodin denně.

Doporučené dávkování: ráno 2 žluté tablety, odpoledne či navečer 4 kapsle. K dostání v lékárnách, doporučená cena 578 Kč/30 tbl+60 cps.

 

Datum ukončení soutěže: 20.1.2013

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace