Soutěž o Hot Wheels Ballistiks

Soutěž o Hot Wheels Ballistiks

Hot Wheels vám přináší novou formu hry na téma transformace. Ballistiks jsou revoluční autíčka a hrací sety, které slibují napětí a kaskadérské výkony, jaké klasická autíčka nezvládnou.

Základ hry tvoří super rychlá akční autíčka. Transformace z malé koule trvá jen několik málo vteřin a dobrodružství začíná! Autíčka jsou doplněná hracími sety Ballistiks sada s dvojitým výstřelem a Ballistiks kolekce kaskadéři. 249,- Kč.

HOT WHEELS BALLISTIKS SADA S DVOJITÝM VÝSTŘELEM

Ballistiks sada s dvojitým výstřelem má vystřelovací rampu ve tvaru děla. Princip hry je jednoduchý. Auto složené do malé koule se vloží do rampy ve tvaru děla, které se namíří libovolným směrem, a stačí jen odpálit! Pak můžete sledovat zábavné kaskadérské kousky autíček Ballistiks. Věřte, že takové triky žádná jiná auta nedokážou. 1 049,- Kč.


HOT WHEELS BALLISTIKS KOLEKCE KASKADÉŘI

Kaskadérskou kolekci Ballistiks využijí kluci k akčním soubojům, které jim umožní poměřit se nejen ve zručnosti, ale také v odhadu vzdálenosti, ve strategickém uvažování a soustředění. Stačí jen vložit auto Ballistiks složené do kuličky, zacílit, vystřelit a sledovat jeho proměnu při letu na cíl. Ovladatelnost setu je velmi jednoduchá a zvládnou ji děti již od 5 let. 599,- Kč

Pro všechny rodiče, kteří s dětmi často cestují, máme dobrou zprávu: Autíčka Ballistiks si děti strčí prostě do kapsy a hrací sety se vejdou do dětského batůžku. Výhodou je, že nepotřebujete žádné baterie, protože hrací sety fungují na čistě mechanické bázi.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.mattel-katalog.cz

Tři z vás můžete vyhrát Ballistiks sadu s dvojitým výstřelem v ceně.

 

Datum ukončení soutěže: 28.10.2012

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace