Podpoř dobrý design

Podpoř dobrý design

PRINCIP SOUTĚŽE:
• Soutěž je založena na hodnocení šesti vítězných návrhů z prvé fáze akce „Podpoř dobrý design“ na facebookové (FB) stránce Crestyl – vaše denní dávka designu. Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice (dále jen „uživatel“, „účastník“ či „soutěžící“).
• Uživatel vstoupí do aplikace, tzv. povolí všechna práva, vybere si jeden z těchto šesti návrhů a podpoří jej - sdílí na FB - tím se zobrazí na jeho zdi a je tak viditelný všem jeho přátelům.
• K tomu aby se zúčastnil této akce a mohl vyhrát iPad nebo vstupenky na Designblok musí uživatel “Likovat” FB page Crestyl a teprve tím se stane soutěžícím (stávající fanoušci budou mít vlastní screen a pokud podpoří jeden z návrhů, budou zařazeni do soutěže automaticky).
• Výběr výherců z takto kvalifikovaných účastníků bude probíhat losováním - 1x hlavní cena za celou dobu trvání soutěže a týdenní ceny (na každý týden soutěže určitý počet menších cen).
• Každý uživatel FB se může se svým FB profilem zúčastnit pouze jednou za celou dobu trvání soutěže.

 

Datum ukončení soutěže: 30.9.2012

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace