Soutěž o Candivac proti mykózám

Soutěž o Candivac proti mykózám

Trpíte vaginálními mykózami? Pak je důležité obnovovat přirozenou rovnováhu a celkovou obranyschopnost vašeho organizmu.

Ideální volbou jsou imunomodulační přípravky, obsahující neškodné části kvasinek a bakterií, které poševní infekce způsobují. Účinnost originálního českého imunomodulačního přípravku CANDIVAC potvrdila provedená studie realizovaná na vzorku 68 českých žen.

Nejnáchylnějšími na vaginální mykózy jsou ženy ve fertilním věku

Mezi nejčastější gynekologická onemocnění patří vulvovaginitidy, neboli záněty zevních rodidel a/nebo pochvy a jejich nebezpečí spočívá v přechodu infekce do močových cest či hrdla děložního. Vaginální mykózy, někdy též kandidózy, jsou pak infekční onemocnění, která jsou způsobena jednobuněčnými houbovými mikroorganizmy. Projevují se bílým (někdy až hrudkovitým) a svědivým výtokem z pochvy a postihují ženy nejčastěji ve fertilním věku. Zevní genitál pak bývá zarudlý, oteklý, s bělavými povlaky mezi stydkými pysky. Kandidózy se objevují v akutní, recidivující a chronické formě (zejména u recidivující a chronické formy je pak důležitá doplňková terapie). Nejčastějším původcem těchto infekcí jsou kvasinky rodu Candida (v 90 % případů se jedná o druh Candida abicans).
Doplňkové terapie

Doplňková terapie u recidiv chronických forem spočívá v podávání autovakcíny z vlastního kmene nebo specifické vakcíny CANDIVAC v kapslích. Tato terapie prokázala podporu buněčné imunity a prodloužení bezpříznakového klidového období mezi jednotlivými atakami nepříjemného onemocnění.

Bojujte s mykózami rovnými silami

CANDIVAC je originální český přípravek určený ke zvýšení nespecifické imunity, který byl vyvinutý ve spolupráci s odborníky Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a jak potvrzuje doc. MUDr. Vít Unzeitig, CSc., obsahuje již neškodné mikroorganismy, které se za normálních okolností podílejí na vzniku vaginálních mykóz.
CANDIVAC – intimní problémy pod kontrolou

CANDIVAC je volně prodejný doplněk stravy bez lékařského předpisu ve formě kapslí, které se polykají a zapíjejí tekutinou. Nemusíte ho tedy na rozdíl od jiných přípravků užívat s často nekomfortními aplikátory. Jedno balení obsahuje dávku na tři měsíce a je možné jej užívat společně s antimykotiky. Ke zvyšování nespecifické imunity jej vhodný jak pro ženy, tak pro muže. Doporučená cena přípravku CANDIVAC, který je dostupný v lékárnách, je 349 Kč.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.candivac.cz

Tři z vás můžete vyhrát přípravek Candivac.

Soutěž probíhá od 2. do 9. září 2012.

 

Datum ukončení soutěže: 9.9.2012

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace