Fotografická soutěž MojeCOOLo

Fotografická soutěž MojeCOOLo

Společnost Schindler dnes odstartovala fotografickou soutěž MojeCOOLo. O co v ní jde? Soutěž je určena pro každého, kdo rád fotografuje vše, co se kolem pohne. Ten, kdo se chce zúčastnit soutěže MojeCOOLo ale bude muset stisknout spoušť fotoaparátu ve chvíli, kdy objeví cyklistu, který umí sladit sebe, své oblečení i kolo, do stylově vyváženého celku. Abychom dostáli názvu soutěže a bylo to opravdu cool, tak šanci na skvělou výhru má i autor fotky cyklisty, který, přestože vůbec neladí, má šarm a styl.

Takže, pokud se chcete zapojit, vyberte vhodný cíl pro svůj fotoaparát, přesvědčte ho, že je tím nejvhodnějším modelem a pak už nám jen pošlete fotku na e-mail mojecoolo@schindler.cz, čímž si zajistíte účast v soutěži MojeCOOLo roku 2012. Příjem fotografií bude ukončen 31. srpna 2012.

Podmínky a přihlášku do soutěže najdete na www.soutez-mojecoolo.cz.



Autor nejlepšího snímku, který vybere porota, získá stylové kolo Electra za 10.000 Kč. A protože je to soutěž MojeCoolo, tak bude oceněna i fotka, která skončí úplně poslední. Její autor dostane, jako cenu útěchy, dokonale sladěné cyklistické oblečení.

 

Datum ukončení soutěže: 31.8.2012

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace