Valentýnská soutěž: vyhrajte dárkový balíček pro krásné vlasy.

Valentýnská soutěž: vyhrajte dárkový balíček pro krásné vlasy.

Vyhrajte balíček čtyř šamponů z nové produktové řady šamponů značky Head & Shoulders:
Head & Shoulders šampon 400ml citrus fresh - Šampon je určen pro 100% odstranění lupů u mastných vlasů. Šampón head&shoulders citrus fresh s fantastickou vůní umývá vaše mastné vlasy a zanechává je čisté a bez lupů.
Head & Shoulders šampon Ocean Energy 400 ml - Osvěžte, oživte a regenerujte své unavené a zplihlé vlasy díky šamponu Ocean Energy s mořskými přísadami. Výsledkem budou jemné a poddajné vlasy a pokožka hlavy bez lupů a pocitu svědění.
Head & Shoulders Menthol Šampon 400 ml - Šampon proti lupům - osvěžující pocit pro normální vlasy.Složení Actizinc pomáhá nejen proti lupům, ale zároveň obnovuje rovnováhu pokožky hlavy. Získáte tak opravdu krásné vlasy.
Head & Shoulders šampon Classic Clean 400 ml - Originální šampon proti lupům. Je natolik šetrný, že jej můžete používat každý den. Důkladně myje vlasy a vyživuje pokožku. Vaše vlasy budou po umytí 100% bez lupů, hladké, svěží, lehké a snadno upravitelné.

 

Datum ukončení soutěže: 11.2.2012

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Nejoblíbenější soutěže, které dnes končí - poslední šance se zúčastnit a vyhrát!

Soutěž o balíčky repelentů od ALPY - www.chytrazena.cz
Soutěžte a vybavte se na dovolenou v Lidlu - www.chytrazena.cz
Soutěž o balíčky Skyru - Islandského pokladu a moderní superpotraviny - www.chytrazena.cz
Soutěž o neodolatelnou romanci Zůstane to mezi námi - www.chytrazena.cz

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace